Over ons

Over ons

De professionals van Dunas Zorg spelen een belangrijke rol in het leven van kinderen, (jong)volwassenen en gezinnen met autisme, add en/of adhd. Het gaat hier om een groep bijzondere, talentvolle en ook kwetsbare mensen waarbij een levensbrede aanpak nodig is. De aard en intensiteit van autisme varieert per persoon, gedurende de dag en het leven. De zorgprofessionals van Dunas Zorg helpen bij het ontwikkelen van zelfstandigheid en zelfvertrouwen bij deze kinderen, (jong)volwassenen en gezinnen. Dat doen we in het bijzonder bij momenten van grote veranderingen (andere school, ander werk etc.).

Veel kinderen, (jong)volwassenen en gezinnen hebben een lange weg begaan voordat zij hulp (durven) aanvragen. De begeleiders zijn er voor het kind of (jong) volwassene, maar ook voor andere leden van het gezin of de partner. Wij weten dat het af en toe best zwaar is om voor iemand met autisme, add en/of adhd te zorgen. De begeleiding is daarom persoonlijk, flexibel, op maat, vrolijk, oprecht en het liefst in eigen omgeving, op school of op het werk. Met als doel: het versterken van de eigen kracht, waarbij zelfwaardering een belangrijke rol speelt.

“Dunas Zorg is zich bewust dat sommigen een lange weg hebben begaan.”

Werkgebied

Dunas Zorg is actief in de volgende gemeenten: Leiden, Oegstgeest, Sassenheim, Warmond, Voorhout, Rijnsburg, Valkenburg, Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Lisse, Lisserbroek en Hillegom.

Staat jouw gemeente er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

 

Vacature: Gezinscoach

 

Dunas Zorg denkt mee aan het ontwikkelen van zelfstandigheid en zelfvertrouwen van kinderen en (jong)volwassenen met autisme, add en adhd in de Duin- en Bollenstreek, Oegstgeest en Leiden. Dunas Zorg is gevestigd in het hart van deze fleurige streek. Je komt terecht in een team van acht zorgprofessionals. Onze (gezins)coaches staan klaar voor specialistische begeleiding en om hulpvragen te beantwoorden.

Als coach van Dunas Zorg ben je er voor het kind maar ook voor andere leden van het gezin.

Interesse? Lees meer

Vacature: Coach

 

Als coach van Dunas Zorg ben je er voor het kind, de jongere of volwassenen, maar ook voor andere leden van het gezin. Want wij weten dat het af en toe best zwaar is om voor iemand met autisme, add of adhd te zorgen. De begeleiding is daarom persoonlijk, flexibel, op maat, vrolijk, oprecht en het liefst in eigen omgeving, op school of op het werk.

Interesse? Lees meer

Vacature: Stagiaire Gezinscoach

 

Dunas Zorg vindt het belangrijk om jong talent een kans te geven en zoekt daarom een stagiair voor de begeleiding van kinderen en (jong)volwassenen met autisme, add en adhd. Je krijgt als stagiair van Dunas Zorg volop coaching en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

Je komt terecht in een team van zeven zorgprofessionals,
als stagiair- begeleider draai je volledig mee in ons team.

Interesse? Lees meer